ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Çelikhan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Çelikhan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

MAHMUT NEDİM ÖKMEN MAH. HASAN GÜNDOĞAR CAD. NO 57 ÇELİKHAN / ADIYAMAN
Vizyon
Sosyal paydaşlarının bugün ve gelecekteki beklentilere cevap vererek müşteri memnuniyetini arttırmayı, eğitimli ve uzman personeli ile en üst derecede hizmet sunmayı, hedeflerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmeyi, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için hizmet ve kalite sistemini sürekli iyileştirerek eşdeğer kurumlar arasında lider olmak.
Misyon
Başta eğitim camiamız olmak üzere, Milli Eğitim Bakanlığı personeli, yapılan protokollerle anlaşmalı kurum, kuruluşlarla tüm kamu çalışanlarının merkez ve taşra teşkilatı personelinin, birbirleri ile kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmalarını, sosyal ve moral ihtiyaçlarının giderilmesini, mesleki ve kültürel gelişmelerini, hizmet içinde ortaya çıkan eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamaktır. Deneyimli yöneticilerimiz, seçkin personellerimiz, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet sunmak.
Öğretim Şekli :
İl Merkezlerine her saat başı minibüs seferleri bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. ADIYAMAN İL MERKEZİNE 50 KM MESAFEDEDİR. AYRICA MALATYA MERKEZE 50 KM DİR.